Corona-protocol

Ik ben heel blij dat ik met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM de praktijk weer kan gaan opstarten.
Er zullen wat dingen anders gaan dan dat je van mij gewend bent, hieronder zal ik een beknopt overzichtje geven;

Voordat we de sessie plannen, hebben we al telefonisch contact gehad en hebben we beiden de voorwaarden besproken, en bepalen we of een fysieke sessie mogelijk is.

Mocht je je ziek voelen of verschijnselen van corona hebben, kom dan niet naar de praktijk, en laat mij dit zo snel mogelijk weten. De gebruikelijke annuleringsvoorwaarden gelden dan uiteraard niet.
Op de site van het RIVM, www.rivm.nl , vind je uitgebreid informatie over de symptomen en algemene richtlijnen.

  • De afspraken plan ik ruimer in dan normaal, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de wachtruimte. Daarnaast biedt het mij de gelegenheid de behandelruimte schoon te maken en te ventileren.
  • Kom zoveel mogelijk alleen, en op tijd. Ik zal zelf de voordeur en de deur van de behandelruimte openen, zowel bij binnenkomst als bij vertrek. Het begroetingsritueel zal anders zijn dan je van mij gewend bent.
  • Ik vraag je voor en na de behandeling handen te wassen. Ontsmettende gel is in de praktijk aanwezig.
  • Voor het deel van de sessie waar geen fysiek contact nodig is, zullen we de 1,5 meter afstand regel in acht nemen.
  • Breng zelf twee grote handdoeken/badlakens mee om op te liggen, zodat deze niet in de ruimte achter hoeft te blijven. Als je dit prettig vindt neem dan ook een eigen handdoekje voor handen wassen mee.
  • Helaas kan ik geen thee/koffie schenken tijdens de sessie. Ik zorg dat er kleine flesjes water zullen staan, die je na afloop mee naar huis kunt nemen.
  • Op dit moment is het nog onduidelijk wat de adviezen voor het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zijn. Ook de beschikbaarheid is nog onduidelijk, maar ik sluit mij vanzelfsprekend bij de geldende normen aan.